11 09 2021 1744613 شناسه:
image

پیام تسلیت حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در پی ارتحال حاج آقا محسن بیدارفر

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در پی ارتحال حاج آقا محسن بیدارفر پیام تسلیتی صادر نمود.


حجت الاسلام و المسلمین مرتضی جوادی آملی در پی ارتحال حاج آقا محسن بیدارفر پیام تسلیتی صادر نمود.
متن پیام ایشان بدین شرح است:

انا لله وانا الیه راجعون

خبر ناگوار و داغ نشان ارتحال یکی از شریف ترین و فرزانه ترین انسان روزگار ما یعنی جناب آقای محسن بیدارفر (رحمة الله علیه)موجب تاسّف و تأثر شدید گردید . او که از خاندان علم و فرهنگ بود انسان محبوب و کم نظیری بود که در همه جنبه های انسانی نمونه کرامت و نشانه شرافت بود فرزانگی او در رهبت و رغبتی الهی، علم و معرفتی ربانی ، اخلاق و تربیتی ملکی، زهد و بی رغبتی تام نسبت به دنیا، نرم خوی و ملاطفت جویی و نظائر آن مشهود همگان و در باور تمامی هم کیشان است.
فارغ از جنبه های والای شخصی، میزان تأثیر علمی و فرهنگی وی در صحنه دانش های بنیادی علمی و تحقیقی بسیار زیاد و خیره کننده بود، اهتمام به إحیاء آثار حکمی، عرفانی و تفسیری حکیمان و عارفان راستین در زمره بهترین تلاشهای ارزشمند این انسان نمونه محسوب و ثبت است.
با توجّه به محدودیّت فضای حکمی و عرفانی سعی بلیغ داشت تا اینگونه آثار با بهترین تحقیق و در بهترین شرائط در اختیار شیفتگان قرار گیرد.
از تحصیل فضل و دانش و درس آموزی نزد اساتید بزرگ لحظه ای درنگ نکرده همواره مشتاقانه در ساده ترین هیبت و خالص ترین هیئت حضور یافته و توشه بر می گرفت.
مناسبات دوستانه و شفیقانه آقای بیدارفر با حضرت آیة الله جوادی آملی (دام ظله) همواره برای این بنده گوارا و جالب بود توجّه تام و نگاه خواستنی حضرت استاد به مرحوم آقای بیدارفر بسیار کمیاب و نادر بود.
همین ایام دوست و رفیق هم نوا و هم مرام ایشان جناب آقای محمد تقی شفیق آملی (رحمة الله علیه) که به لحاظ سلوک اخلاقی و شیوه مرامی بسیار قریب الافق با ایشان بوده و در پایگاه عشق و شوق یعنی کتابخانه آقای بیدارفر روزگار گذرانده و نرد عشق علم و ارادت باخته به دیار ابد شتافت.
از درگاه الهی برای جناب آقای حاج محسن بیدارفر جنان واسعه و رحمت کریمه مسئلت داشته و بازماندگان و بیت معزّز ایشان و بستگان گرامی و مکرّم نیز از مواهب الهی و فیوضات ربانی بهره مندند، ان شاء الله.

مرتضی جوادی آملی
شهریور ١٤٠٠


لازم به ذکر است حکیم محقق، استاد محسن بیدارفر، از شاگردان برجستۀ آیات جوادی آملی و حسن‌زاده بود و سالیانی در قم به تصحیح و تحقیق کتب گوناگون حکمی و عرفانی اشتغال داشت. مرحوم بیدارفر مؤسس انتشارات «بیدار» بود که تصحیح «المباحثات» ابن‌سینا، «المراقبات» و «لقاء الله تعالی» میرزا جواد ملکی تبریزی، «علم الیقین فی أصول الدین» فیض کاشانی، «شرح‌ فصوص‌ الحکم‌» ابن‌ترکه، «الشموس الطالعة» و «شرح الأسماء الحسنی» درودآبادی و «شرح منازل السائرین» عبدالرزاق کاشانی و ترجمۀ «کسر اصنام الجاهلیة» ملاصدرا از آثار اوست.